Over mijn cursussen:
De cursussen zijn enerzijds gericht op het leren beheersen van diverse technieken en het werken met allerlei materialen en gereedschappen. Anderzijds is er veel aandacht voor het ontwikkelen van artistieke vaardigheden en een persoonlijke stijl/handschrift. Ik werk met kleine groepjes van max 4 deelnemers wat een individuele aanpak en begeleiding mogelijk maakt.

Ik leer je verschillende manieren om tot een abstracte compositie te komen en uit te werken. Je gaat experimenteren met materialen en technieken en ontdekt zo wat bij jou past en wat niet. De basis is acrylverf wat zich heel goed leent om allerlei materie in te verwerken zoals bv zand, steentjes, papier, textiel. Zo krijgt je werk vanzelf structuur en textuur en dus meer ‘body’. In iedere les is veel ruimte voor jouw persoonlijke zoektocht en te ontdekken wat jou inspireert en wat jij wilt maken. Als je abstract schildert heb je veel minder ‘houvast’ aan de werkelijkheid en moet je je onderwerp anders kiezen en vormgeven maar… hoe doe je dat? Ontdek de kracht van abstractie en geef vorm aan je persoonlijke verbeelding!

Geïnteresseerd? Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik informeer je graag. Info en opgave: via het contactformulier.