Cursussen en Workshops

Ontdek de kracht van abstractie en geef vorm aan je persoonlijke verbeelding!

Altijd al eens abstract willen schilderen? Wil je leren werken in gemengde technieken? Ontdek wat abstract schilderen jou kan brengen. Leer experimenteren met materialen en gereedschappen en ontdek spelenderwijs de kunstenaar in jezelf. Ervaring is niet belangrijk interesse in het abstracte des te meer.

Lieke Jongeneelen volgde de lerarenopleiding Tekenen en Textiele Werkvormen en heeft jarenlange ervaring in het onderwijs. Van 2007 tot 2020 had Lieke een atelier en galerie in Culemborg waar zij ook cursussen en workshops organiseerde.

Zodra het weer kan gaat Lieke weer van start met nieuwe cursussen en workshops abstract schilderen in gemengde technieken. De cursussen zijn enerzijds gericht op het leren beheersen van diverse technieken en het werken met allerlei materialen en gereedschappen. Anderzijds zijn de lessen gericht op het ontwikkelen van artistieke vaardigheden en het ontwikkelen van een persoonlijke stijl. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor persoonlijke aandacht en begeleiding gewaarborgd is. Dit maakt de cursussen geschikt voor zowel ‘starters’ als de meer gevorderde deelnemer.

Interesse?

Vul onderstaand contactformulier in als je interesse hebt om een workshop te volgen als deze weer van start gaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.